پمپ وکیوم یک تکنولوژی ویژه جهت ایجاد خلاء است، حال خود خلا ایجاد کردن نیز در بسیاری از صنایع به کار مرود که در ادامه بیشتر به آن می پردازیم. در نظر داشته باشید که پمپهای وکیوم دارای انواع متنوعی بوده و همینطور در نوع ساختار نیز با هم فرق دارد. لازم به ذکر است که در شرکت فنی مهندسی پیشتاز پمپ متخصصین این شرکت جهت طراحی پمپهای وکیوم همیشه از قطعات با کیفیت بالایی بکار میبرند و همچنین اینکه قیمت این محصول بر اساس کاربرد آن ارزیابی خواهد شد. مخاطبین گرامی در صورتی که به دنبال یک پمپهای وکیوم مناسب با صنعت خود هستید می توانید با شماره های زیر تماس حاصل نموده و از قیمت های انواع پمپ وکیوم اطلاع یابید.
تلفن همراه: ۰۹۱۲۰۲۸۸۶۳۱ و ۰۹۱۲۸۱۸۸۷۵۳
توجه : قیمت و کیفیت شرکت پیشتاز پمپ را با دیگر شرکت ها مقایسه کرده و سپس خودتون انتخاب کنید. ما مفتخریم که برای مشتریان عزیزمان کیفیتی که انتظار داشته و قیمتی که انتظار نداشته اند را ارائه میدهیم.
پمپ دستگاهی است که انرژی مکانیکی را به انرژی هیدرولیکی تبدیل میکند و نتیجه آن افزایش (سرعت سیال) و یا انرژی جنبشی (فشار سیال عبوری از پمپ) انرژی پتانسیل و انتقال سیال میباشد. بصورت کلی پمپ ها به دو رده پمپ های دینامیکی و پمپ های جابجائی مثبت تقسیم میگردند.
پمپ های دینامیکی پمپ هایی هستند که در آنها انتقال انرژی به سیال بصورت دینامیکی میباشد . پمپ های جابجائی مثبت پمپ هایی هستند که سیال توسط آنها جابجا میگردد . به عبارتی تفاوت دو نوع پمپ اشاره شده در نحوه انتقال انرژی به سیال است.
فرض کنید قرار است تکه سنگی از سطح زمین به ارتفاع ١٠ متری منتقل شود . این عمل را میتوان به دو طریق انجام داد : روش اول این است که با بستن سنگ به یک تکه نخ و چرخاندن و رها کردن ناگهانی آن سنگ به ارتفاع مورد نظر پرتاب کرد و در روش دوم میتوان سنگ را از طریق جابجا کردن (مثال استفاده از پلکان) به ارتفاع ١٠ متری منتقل کرد. همانطور که ملاحظه میشود در هردو روش انرژی خاصی بصورت پتانسیل به سنگ داده میشود ولی در روش اول بصورت دینامیکی (سرعت) و در روش دوم بصورت جابجایی ودر نهایت سنگ به ارتفاع مورد نظر منتقل شده است.
بیشتر بخوانید: وکیوم آبی چیست؟
پمپ های گریز از مرکز به لحاظ کاربرد گسترده ، هزینه پایین نگهداری و تعمیرات آسان ، اغلب در واحدهای صنعتی بکار گرفته میشوند. بیشتر این پمپ ها برای انتقال آب و سایر سیالات سبک بکار میروند. پمپ های مزبور را میتوان برای پمپاژ دوقاب ، خمیر و تراشهای چوب و یا مواد سنگین دیگر بکار گرفت. اما هنگام پمپاژ این مواد باید شرایط خاصی را در نظر گرفت .تغییر پمپ های استاندارد به منظور انتقال مواد سنگین معمولا به پروانه هایی با اندازه و اشکال متفاوت نیاز دارد .
شما حتما بعنوان عضوی از گروه نگهداری تعمیرات تا کنون یک پمپ گریز از مرکز را تعمیر کرده اید و یا در انجام تعمیرات یاری رسانده اید. شاید متوجه شده اید که پس از پیاده کردن لوله ها و بدنه پمپ، کار بر روی قسمتهای داخلی آن نسبتا ساده است. همین سادگی تعمیرات و نیاز اندک به نگهداری و تعمیرات باعث شده است که کاربرد پمپ های گریز از مرکز تا این حد گسترش یابد. در اینجا به شرح قطعات داخلی و ساختمان پمپ میپردازیم.
گیف زیر نحوه چرخش سیال را نشان میدهد.
طرز کار این پمپ بر اساس نیروی گریز از مرکز استوار است . همچنانکه سیال وارد دهانه ورودی یا بخش مرکزی پمپ میشود در اثر چرخش پره ها به طرف بیرون رانده میشود. از انجا که سرعت سیال در لبه بیرونی پروانه بیشتر است مقدار حرکت سیال افزایش مییابد. با ورود سیال بیشتر بداخل پمپ، مقدار حرکت سیال در بدنه پمپ که در بر گیرنده پروانه پمپ است افزایش می یابد سپس این سیال با فشار از دهانه خروجی پمپ به بیرون رانده میشود.
شکل 1 مقطعی از یک پمپ گریز از مرکز یک مرحله ای با مکش انتهای را نشان می دهد. از این شکل بعنوان مرجعی برای تعاریف ذیل استفاده نمایید. پمپ های کارخانه شما ممکن است با توجه به تفاوتی که در ساختار آنها وجود دارد با پمپ های ارائه در این مقاله یکسان نباشد. لیکن تعاریف ارائه شده برای قسمتهای مختلف آنها یکسان است
بدنه پمپ محفظه ای است که پره های پمپ، محور و سیستم آب بندی آنرا در بر میگیرد و مایع از میان آن جریان می یابد. معمولا بدنه پمپ از نوع حلزونی یا از نوع قطر افزاینده است.
محور پمپ بسته به نوع موتور مورد استفاده، محور پمپ میتواند بخشی از روتور موتور بوده، و یا مستقل و به محور موتور جفت شده باشد. محور میتواند دارای یاتاقان مستقل بوده، یا توسط یاتاقان های موتور نگهداشته شود. روش مورد استفاده به طراحی پمپ بستگی خواهد داشت.
پروانه پمپ قسمتی از پمپ است که نیروی زیادی به سیال وارد کرده تا سرعت و مقدار حرکت آن را افزایش دهد. منفذ مرکز پروانه را چشم پروانه میگویند تا که حدودی تعیین کننده ظرفیت پمپ است.
پره های پمپ قسمتهایی از پروانه اند که سیال را در داخل پمپ هدایت می کنند .
روپوش پروانه پره های پمپ را پوشانده و جریان سیال را در ناحیه پروانه محدود مینماید .
نقطه مکش محل ورود سیال به پمپ است که معمولا در نزدیکی مرکز بدنه آن قرار دارد . قطر برای عبور در این نقطه تا حدودی میزان آبدهی پمپ را تعیین میکند .
حلقه های سایش در تمام پمپها در نظر گرفته نمیشود . اما اگر در نظر گرفته شوند معمولا قابل تعویض خواهند بود . بدین طریق یک آب بندی هیدرولیک انجام می شود که کارایی پمپ را افزایش میدهد. علاوه بر این ، مقدار اندکی سیال از طرف رانش بطرف مکش پمپ باز گردانده میشود.
کاسه نمد موجب آب بندی جریان سیال در داخل پمپ میشود. کاسه نمد میتواند سامل یک واحد آب بندی از نوع بافته شده قابل تعویض و قابل تنظیم یا از نوع مکانیکی باشد.
شیپوره معمولا در پمپ های گریز از مرکز استفاده نمیشود . لیکن ممکن است گاهی بمنظور جهت دادن به جریان آب بکار گرفته شود. با استفاده از بدنه حلزونی از شیپوره کمتر استفاده میشود .
نقطه ای است که پمپ سیال را به سیستم لوله کشی میراند. برای نمایش قطعات پمپ از نوع ساده، پمپ های یک مرحله ای با یک دهانه مکش استفاده شده است. اما پمپ های گریز از مرکز نیز در طرحهای چند مرحله ای با مکش دو گانه ساخته میشوند. نوع پمپ مورد استفاده بر حسب مقدار سیال پمپ شونده و فشار لازم تعیین میگردد. پمپ دوگانه بسیار شبیه پمپ با مکش واحد است، با این تفاوت که در آن سیال از هر دو طرف پروانه کشیده شده و از طریق یک دمنده خروجی رانده میشود.
پمپ های گریز از مرکز در کارخانه ها از لحاظ ساختمان و کاربرد با یکدیگر تفاوت دارند . از اینرو، بدنه پمپ ها بصورت مختلف ساخته میشوند ، که چند مورد آنها در شکل 2 نشان داده شده است . از این تصاویر میتوان دریافت که انواع مختلف پمپ ها با یکدیگر تفاوتهای فیزیکی دارند . در ضمن جنس بدنه پمپ ها میتواند از مواد مختلف مانند چدن ، فولاد ، برنز و یا آلیاژهای مقاوم در برابر خوردگی و سایش ساخته شود.
پروانه پمپ مهمترین بخش پمپ میباشد ، چرا که اندازه، شکل و سرعت آن ظرفیت پمپ را در تمام شرایط تعیین مینماید . نوع پروانه با تیغه ساده کونیک و با روپوش منفرد معمولا در صنایع کوچک بکار میرود . پروانه با تیغه ساده همچنین میتواند دارای دو روپوش باشد . نوع دیگر این پروانه دارای تیغه خمیده یا شعاعی است. این پروانه غالبا برای انتقال مواد شامل توده های جامد یا ذرات درشت معلق بکار میرود، و سرعت بیشتری به ماده پمپ شونده میبخشد.
پروانه با تیغه شعاعی در دو طرح باز و بستھ عرضه میشود. طرح باز آن دارای روپوش جزئی بوده که در مقایسه با پروانه های دیگر کوچکتر میباشد. روپوش این پروانه های نوع باز فقط قسمت پشت پروانه را میپوشاند. ارتفاع تیغه پروانه بسته بطرح و کاربرد مورد نظر میتواند از نیم تا دو اینچ تغییر کند. قطر پروانه همراه با ظرفیت پمپ، ارتفاع پروانه لازم را تعیین میکند. نوع دیگر پروانه باز با روپوش کامل در قسمت پشت است که این پروانه معمولا در ردیف پروانه های نیمه باز قرار میگیرد، چرا که روپوش کامل پشتی تشکیل یک دایره کامل داده و تیغه ها از جلو قابل دسترسی اند.
قسمت مرکزی پروانه که بر روی محور نصب میشود، توپی پروانه نام دارد . این توپی بسته به طرح و اندازه پروانه میتواند کوچک یا بزرگ باشد. اگر پروانه از نوع مکش دوگانه باشد، توپی معمولا در قسمت مرکزی باز بوده و دو توپی جداگانه بر روی محور نصب میشوند. نوع مکش دو گانه بسیار شبیه نوع مکش واحد بوده، با این فرق که در آن روپوش پشتیبان وجود ندارد. در عوض مرکز پروانه با مکش دوگانه دارای به اصطلاح روپوشهای جزئی است که، هنگامی که بهم متصل میشوند به شکل منحنی خواهند بود که آب را از دهانه مکش پروانه به نوک تیغه های تخلیه هدایت میکنند. تیغه های هر طرف در موقعیتهای مناسب قرار گرفته و پس از اتصال بصورت یک تیغه واحد در میآیند که در نزدیکی لبه بیرونی پروانه قرار دارد .
روپوشهای بیرونی محفظه ای برای مواد پمپ شونده بوجود میآورن پروانه پمپ نیز مانند پوسته یا بدنه آن میتواند از چدن، فولاد، برنز، برنج، لاستیک قالبی، فایبرگلاس یا هر ماده دیگری باشد که با ماده پمپ شونده سازگار است. البته انواع دیگر پروانه نیز در پمپها بکار میروند ، اما بیشتر در پمپهای انتقال مواد مخصوص یا پمپهایی با طراحی مخصوص استفاده میشوند.
پروانه هایی که تا کنون مورد بحث قرار گرفته اند تنھا برای پمپهای تک پروانه استفاده میشوند . در پمپهای چند مرحله ای، طراحی پروانه باید چنان با دقت صورت پذیرد که از اعمال نیروهای اضافی شعاعی و محوری در هر مرحله آن پرهیز شود. برای این منظور پروانه ها معمولا پشت به پشت قرار میگیرند، حتی اگر چند اینچ از یکدیگر فاصله داشته باشند. برخی پروانه ها در قسمت پشت روپوش تیغه های کوچکی دارند که برای پمپ کردن آبهایی بکار میروند که در پشت پروانه قرار میگیرند. بدین طریق، بار محوری پروانه های عادی نیز کاهش مییابد.
چنانکه بخاطر دارید حلقه های سایش، یک نقطه نشت سیال بین دهانه های مکش و رانش پمپ ایجاد میکنند. این نقطه نشت اجازه میدهد تا مقادیر کمی آب در پمپ گردش کرده برخی از نیروهای شعاعی و محوری ایجاد شده در داخل پمپ را خنثی نماید. این حلقه ها معمولا بصورت قابل تنظیم طراحی میشوند تا فاصله مناسب بین پوسته و پروانه حفظ شود.
در اکثر صنایع برای راندمان بالاتر نیاز به ایجاد خلا داریم که این بدین معناست سطح کاری مورد نظر را از هرگونه گاز ها و مایعات و یا هر چیز دیگر از یک حجم و سطح برداشته شود. با کاهش فشار در محفظه ، از بین بردن مولکولهای اضافی به طور فزاینده سخت تر می شود. پس از انجام این کار شاهد این خواهیم بود که فشار موجود در سطح از فشار موجود در محیط کاسته میشود.
نکته : در صورت فعالیت در صنعت های خاص متخصصین ما پیشتیبانی 24 ساعته ارئه میدهند.
تفاوت اساسی در بین پمپ های وکیوم آبی اجزای بخار و پمپ های جابجایی مثبت (پمپ های پره ای و حلقه ای) به دلیل این واقعیت است که بخار وارد شده به طور همزمان از هوا توسط آب عامل پمپ متراکم می شود. حجم گاز فشرده شده بین دو پره آب و تخلیه شده در اتمسفر نشان دهنده ظرفیت پنوماتیک واقعی پمپ بوده و در هوای خشک کیلوگرم در ساعت اندازه گیری می شود.مقدار این بار هوای ورودی ثابت است حتی اگر هوا جرم بخار بزرگی را به خود جلب کند (دو یا سه برابر جرم هوا). ظرفیت پنوماتیک پمپ وکیوم به دلیل تفاوت بین فشار ورودی و فشار اشباع مربوط به دمای آب عامل است.
پمپ های زبر فشار می تواند یک محفظه را از اتمسفر تا حدود 10-3 Torr تخلیه کند. نمونه های آن شامل پمپ های دوار ، آسپیراتور و پمپ های جذب می باشد. پمپ های سالم و خالی فشار بسیار کمتری دارند ، به اندازه حداقل 10/11 Torr ، اما فقط هنگامی که فشار کمتر از 0.1 Torr باشد می توانند شروع به کار کنند. بنابراین آنها به پشتیبان خود نیاز به پمپ های زبر دارند. علاوه بر پمپهای انتشار روغن مشترک ، پمپ های توربومولکولی ، یونی ، تیتانیوم و کریوپامپ ها پمپ های hi-vac هستند.
پمپ های تقویت کننده طیف وسیعی از فشارهای بین پمپ های زبر و سلام را خنثی می کنند و برای افزایش سرعت کلی سیستم در دستیابی به فشارهای پایین خدمت می کنند. دمنده ریشه و نشت کننده روغن نمونه هستند. دامنه فشار 101 تا 10-5 Torr است. شکل 6.1 محدوده پمپ های مختلف و ترکیب پمپ ها را نشان می دهد. روش کار پمپ های مکانیکی مانند پره دوار ، دمنده ریشه و استفاده از قطعات چرخشی ماکروسکوپی برای خلاء استفاده میکند.
دانستن تمامی مدل های پمپهای وکیوم و همچنین اینکه هر کدام از آنها در کدام صنایع بکار میروند کمک بسیار زیادی به شما مشتریان عزیز می کند. انواع پمپهای وکیوم که منظور تمامی پمپ های خلاء می باشد به مدل های مختلفی تقسیم بندی می شوند که عبارتند از :
پمپ های وکیوم آب در گردش
پمپهای وکیوم آب در گردش جز صنایع سنگین بوده که به اصطلاح به آنها پمپ های وکیوم سنگین کار گفته می شود و در کلیه صنایع سبک و سنگین مورد استفاده قرار می گیرد، طول عمر بالایی داشته و می توان آنها را به صورت مداوم برای مدت طولانی روشن گذاشت. قیمت پایین و طول عمر بالا، هزینه پایین در تعمییرات در کنار توان بالای صنعتی این مدل پمپ ها باعث توجه بسیاری از صنعت گران گردیده است.
پمپهای وکیوم روغنی جز پمپ های میان رده و برای صنایع متوسط می باشد.
مانند انواع چیلر های جذبی یا کمپرسی، صنایع نیازمند وکیوم پایین و....
پمپهای وکیوم خشک جز صنایع سبک بوده و در مصارف سبک همچون
پمپ وکیوم به عنوان یک توربین هیدرولیک با تزریق جزئی که توسط یک موتور الکتریکی کار می کند. آب ورودی محوری به بدنه ورودی آب وارد پروانه شعاعی می شود و با عبور از یک عنصر با یک بخش مستطیل شکل به نام توزیع کننده عبور می کند و تخلیه زمانی اتفاق می افتد که پره های پروانه در مقابل توزیع کننده کار می کنند.
همچنین میتوانید که برای مطالعه بیشتر پمپ خلا به ویکی پدیا مراجعه کنید.
بنابراین ، تیغه های آب کمی مقعر و چند میلی متر ضخامت تشکیل می شود.
بخار غیرقابل تحمل و اشباع اشباع شده برای مکیدن در بین پره های آب به دام می افتند و به تخلیه منتهی می شوند ، جایی که توسط یک سیستم دفع هوا از آنجا خارج می شوند - که در ترتیب کلی نشان داده شده است - متشکل از یک دیفیوزر کانورژنتیک که در آن فشرده سازی مجدد سیال انجام می شود. از آنجا که این درجه حرارت آب به طور کلی بسیار نزدیک به دمای خنک کننده آب خازن که در آن خلاء مورد نیاز است ، با توجه به یک بار خاص به خلاء مطابق با دمای مختلف آب در گردش ، به ویژه ظرفیت هوای خشک وصل می شود و همچنین طراحی مکانیکی آن نیازی به کاهش تحمل و قطعات پیچیده ندارد
موارد زیر خلاصه ای از اعم مطالب بسیار مهم و حیاتی می باشد. در صورتی که دقت لازم در نگه داری این پمپ ها به کار گرفته شود اولین ثمره آن عمر بسیار طولانی پمپ به همراه کارکرد و بازدهی فوق العاده آن می باشد. در صورتیکه دستور العمل و نحوه نگه داری پمپ رعایت نگردد پمپ شما بازدهی مطلوب را نخواهد داشت و در ادامه باعث خرابی و از کار افتادگی پمپ می شود. کلیه کارهای تعمیراتی برروی این پمپ ها می بایست توسط تکنسین های واجد شرایط و از قطعات فابریک استفاده شود.
در صورتیکه شرایط صحیح نگه داری از طرف خریدار با دقت لازم از مرحله حمل تا نصب و ایجاد شرایط مطلوب جهت کارکردآن از قبیل فندانسیون ( محل نصب مناسب پمپ) و تامین برق و تابلو استاندارد و مکان نگه داری پمپ رعایت گردد نمایندگی شرکت موظف به دادن ضمانت و تامین قطعات در صورت نیاز و سرویس و تعمیر آن می باشد.
در غیر اینصورت هیچ گونه خدمات پس از فروش شامل آن نخواهد گردید.
1- برق دستگاه را قبل از کار کردن بر روی دستگاه قطع کنید که باعث روشن شدن ناگهانی نشود.
2- هر گاه پمپ مواد شیمیایی و مضر را بلعید میزان خطر را در نظر بگیرید در صورتیکه تخلیه نگردید به هنگام برگشت به تعمیرگاه حتما" یادآوری و نوع موارد را اطلاع دهید.
3- به هنگام برگشت در بسته بندی دقت شود که باعث خروج مواد و خطرات متعاقب آن نگردد.
4- هنگام تخلیه به آلوده سازی محیط توجه و حتما" توسط نفر واجد شرایط و مجرب باشد.
5- حتما از قطعات فابریک و مورد تایید کمپانی سازنده استفاده گردد که قطعات نامناسب باعث صدمه زدن به پمپ و اختلال در بازدهی دستگاه میگردد.
6- هر گونه دستکاری یا کار بر روی دستگاه توسط نفرغیر واجد شرایط موجب خسارت به دستگاه و ساقط شدن مدت گارانتی میگردد.
7- از فیلترهای کهنه استفاده نشود حتما" از قطعات نو استفاده کنید.
8- تعویض روغن باید زمانیکه پمپ خاموش است انجام شود
ما در لیست زیر زمان های تقریبی جهت کارکرد در حالت وضعیت طبیعی هر گونه آلودگی محیط باعث کوتاه شدن زمانها و بازدید بیشتر می گردد را ارائه داده ایم.
زمان سرویس: میزان روغن زمان بازدید: روزانه
زمان سرویس: کیفیت روغن زمان بازدید: بستگی به شرایط محیط استفاده دارد
زمان سرویس: اولین دوره تعویض روغن زمان بازدید: پس از 100 تا 150 ساعت کارکرد (بستگی به پمپ دارد.)
زمان سرویس: تعویض فیلتر روغن گیر زمان بازدید: در هر بار تعویض روغن
زمان سرویس: کارتریج روغن زدا زمان بازدید: تعویض در مواردی که بخار روغن از اگزوز خارج می شود یا به صورت سالیانه
زمان سرویس: تعویض رابط لاستیکی عنکبوتی کوبلینگ بین موتور و پمپ زمان بازدید: سالیانه یک بار
زمان سرویس: تمیز کاری زمان بازدید: ماهیانه یک بار
زمان سرویس: بازدید دریجه محافظ روغن هوای پمپ(ورودی هوا) زمان بازدید: هر شش ماه یک بار
زمان سرویس: تمیز کردن خنک کننده(رادیاتور) روغن برای مدلهای مترمکعب 45-300 زمان بازدید: سالیانه یک بار
زمان سرویس: تعویض فیلترهای هوای گردگیر زمان بازدید: هر شش ماه یک بار یا بعد از آخرین بازدید
تعویض روغن پمپ وکیوم زمانیکه که موتور خاموش است انجام شود و درست زمانی که هنوز دمای روغن بالاست که باعث سهولت تخلیه گردد.
به هنگام تعویض روغن پمپ خاموش و از برق جدا شود حتما" روغن مخصوص پمپ مطابق کاتالوگ کارخانه سازنده استفاده شود. روغنی غیر از روغن مخصوص پمپ وکیوم علاوه بر صدمه کارایی وکیوم را کاهش میدهد.
روزانه میزان روغن پمپ وکیوم و رنگ آن کنترل شود در پاره ای موارد بوی آن نیز بررسی شود. میزان دقیق روغن و رنگ آنرا میتوان از دریجه شیشه ای کناره دستگاه عکس شماره 1.1 مشاهده کرد. در هنگام کار و برحسب نیاز دستگاه میزان متغیر میشود در صورتیکه کم نشان داد روغن اضافه گردد.
رنگ روغن قابل توجه است و باید به رنگ زرد روشن باشد در صورت تغییر رنگ آن به قهوه ای و کدر شدن آن از شفافیت نشانه آلوده شدن و سوختن آنست که بایستی تعویض گردد.
1- پیچ های صفحه درب محفظه خروج هوا را مطابق شکل زیر باز شود.
2- واشر کاغذی پس از تعویض کارتریج برداشته شود و واشری که همراه با مجموعه ای که با کارتریج خریداری کرده اید جایگزین شود.
3- پیچ ابتدایی کارتریج باز و ترتیب صفحه فلزی و اورینگها جایگزین شود.
4- دقت شود کارتریجها و اورینگ ابتدایی و انتهایی دارند.
5- کارتریج جدید نصب و دقت شود که اورینگ های ابتدایی درست نصب گردند.
6- صفحه فلزی گذاشته و پیچ ها را ببندید.
7- واشر کاغذی جدید و صفخه درب محفظه را به دقت ببندید.
بعد از تخلیه روغن طبق مطالبی که قبلا گفته شد پیچ های فیلتر روغن را خلاف جهت عقربه های ساعت مطابق شکل زیر باز کرده و توجه داشته باشد که مقداری روغن هنوز در داخل فیلتر قرار دارد. سپس فیلتر جدید را جایگزین فیلتر قبلی کنید.
کنترل دریچه ورود هوا و تمیز کردن فوری
در قسمت پشت فلزی موتور پمپ وکیوم (محافظ فن) توری فلزی جهت جلوگیری از ورود اشیا و صدمه زدن به پمپ تعبیه شده است. این محافظ به صورت منظم چک و در صورت نیاز تمیز گردد. در صورتی که شما پیچ های ورودی پمپ را باز کنید میتوانید وضعیت گاز بلاست را مشاهده کنید.
در صورت هرگونه سوال با متخصصین پیشتاز پمپ در تماس باشید.
از طریق فرم زیر میتوانید با ما در تماس باشید .
از اینکه با نظرات خود مار را در ارائه خدمات بهتر یاری میفرمایید سپاس گزاریم.
این مجموعه صنعتی در جهت تولید و تعمیر انواع پمپ وکیوم و بلوئر با بهره گیری از فن آوری روز دنیا و تجهیزات پیشرفته صنعتی توانسته گامی در صنعت بردارد. با افتخار از ای